英译汉B 期末复习资料.doc
文本预览下载声明
英译汉B
1、Some football teams will have games there.
答案:
有几支足球队要在那里进行比赛。
7、Are you fond of music?
答案:
你喜欢音乐吗?
12、What kind of life do most people enjoy?
答案:
多数人喜欢什么样的生活?
13、This box can hold more books than that one.
答案:
这个箱子比那个箱子能装更多的书。
23、My classmate is more clever than I.
答案:
我的同学比我聪明。
28、Whos going to answer the telephone?
答案:
谁去接电话?
37、He has a foreign friend who lives in America.
答案:
他有一个住在美国的外国朋友。
38、A friend of mine from high school is working in England now.
答案:
我高中的一个朋友目前在英格兰工作。
39、Who can help me clean the room?
答案:
谁能帮我打扫房间?
40、Im not an English major student.
答案:
我不是英语专业的学生。
41、Im going to buy a monthly ticket tomorrow.
答案:
我想明天买张月票。
42、Im very much eager to improve my oral English.
答案:
我非常渴望改进我的英语口语。
43、They are ordinary people, but did a great job.
答案:
他们是普通人,却干了一件大事。
44、There is something urgent for you to do right now.
答案:
有件急事要你立即去做。
45、He is sweating all over.
答案:
他出了一身汗。
46、How long will it take us to get there?
答案:
我们到那儿要用多长时间?
47、The price of gasoline will come down in Chinese market.
答案:
中国市场上的汽油价将会下降。
48、Dont you think smoking is harmful to your health?
答案:
你不认为抽烟对你的身体有害吗?
49、I think the picture shows us how fruit is necessary to life.
答案:
我想这幅图是告诉我们水果对生活是不可缺的。
50、You can buy water inside.
答案:
你可以在里面买水喝。
51、This ones pretty, but it costs too much.
答案:
这个很漂亮,但是很贵。
52、They have been working together for three months and have come to know each other better.
答案:
他们一起工作了三个月,相互之间也更了解了。
53、It was a hard job, but he did not mind.
答案:
这项工作很艰苦,但他并不在乎。
54、Its their duty to look after these young trees.
答案:
他们的责任是照看这些小树。
55、She begins cooking as soon as she gets home.
答案:
她每天一到家就开始做饭。
56、Ill call you as soon as I arrive.
答案:
我一到就给你打电话。
57、She looks lovely when she is happy.
答案:
她高兴的时候看起来很可爱。
58、Li Bai is one of the greatest poets that have ever lived in China
显示全部