2016-2017学年高中英语 Module 6 The Internet and Telecommunications Section 2 Introduction Reading-Language points课时作业 外研版必修1.doc
文本预览下载声明
Module 6 The Internet and Telecommunications
Section 2 Introduction Reading-Language points
Ⅰ.单句语法填空
1.The book (contain) all the information you need, (include) how to make tea and coffee.
答案: contains;including
2.They were taken to the police station as they had entered the area without (permit).
答案: permission
3.He didn’t make clear when and where the meeting would be held.
答案: it
4.With the development of science and technology,the prices of TV sets have gone .
答案: down
5.At present,60% of the people in that country do not have access free health care service.
答案: to
6.Our class is a happy family,which consists 16 boys and 19 girls.
答案: of
7.Plastic bags and boxes known “white pollution” are attracting more and more people’s attention.
答案: as
8.Project Hope is (design) to help those children who drop out of school because of poverty.
答案: designed
9.The government plans to (creation) more jobs for graduates.
答案: create
10.We should our country anytime and fight bravely in of our citizens and our friends.(defense)
答案: defend;defense
Ⅱ.选词填空
consist of;as well;become known as;go down;come up with;from that moment on;concentrate o
1.Housing prices ,but many people doubt whether they will remain so.
答案: have gone down
2.I could hardly reading with all that noise around,which really drove me mad.
答案: concentrate on
3.My ordinary lunch soup,a sandwich and milk.
答案: consists of
4.He decided to buy a house in downtown and ,hehas been working day and night to earn money.
答案: from that moment on
5.Mary sings beautifully and plays the piano .
答案: as well
6.The young man gradually the finest pianist in Europe.
答案: became known as
7.The teacher asked a difficult question,but finally Tony a good answer.
答案: came up with
Ⅲ.完成句子
1.The Internet can (使成
显示全部