2016-2017学年高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines Section 2 Introduction Reading-Language points课时作业 外研版必修2.doc
文本预览下载声明
Module 5 Newspapers and Magazines
Section Ⅱ Introduction Reading—Language Points
.语法填空
1.—John and I will celebrate our fortieth wedding anniversary next month.
—Oh,________(congratulate)!
答案: congratulations
2.Winning the World Cup is the highest________(achieve) in soccer.
答案: achievement
3.Beyond________stars,China’s first taikonaut Yang Liwei saw nothing________space.
答案: the;but
4.The two countries signed a________(history) peace treaty.
答案: historic
5.The prize will go to the writer________story shows the most imagination.
答案: whose
6.—When will your plane take________?
—At half past ten.
答案: off
7.The professor is working________the research of a kind of new virus.
答案: on
8.There’s enough bird food________(last) for a month.
答案: to last
9.—How many people learn English as a second language?
—________total,there are more than 375 million people.
答案: In
10.How I wish every family________(have) a large house with a beautiful garden!
答案: had
11.It is well known to us all that Zhai Zhigang is the first Chinese________(walk) in space.
答案: to walk
12.Tom wants to be a________(photography) after he graduates from college.
答案: photographer
.完成句子
1.幸运的是,船上所有的乘客都得救了。
Fortunately,________ ________ ________ ________were saved.
答案: all the passengers aboard
2.曼德拉在机场受到了热烈的欢迎。
Mandela________ ________ ________at the airport./Mandela________ ________ ________ ________at the airport.
答案: was welcomed warmly;received a warm welcome
3.谁是第一个登上月球的人?
Who was________ ________ ________ ________on the moon?
答案: the first to land
4.飞机就要起飞了,请关上您的手机。
The plane________ ________ ________.Please turn off your mobile phone.
答案: is taking off
5.总共有五万球迷在体育馆里观看了这场决赛。
Fifty thousand fans________ ________ watched the final in the stadium.
答案: in total
6.作为一名医生,他很成功。
He________ ________ ________ ________as a doctor.
答案: is a great success
.完形填空
“Daddy,can I have a piece of cake?” my oldest son asked me.
We had just been to the gym and stopped to__1__ at the restaurant.
“No,” I replied,“you don’t
显示全部