文档详情

2016-2017学年高中英语 Module 6 Animals in Danger Section 1 Introduction Reading-Pre-reading课件 外研版必修5.ppt

发布:2017-03-06约4.07千字共15页下载文档
文本预览下载声明
Section Ⅰ Introduction Reading —Pre-reading  What do you know about the animals in the picture above? _________________________________________________ 答案: They are Polar bear;Golden Monkey;Giant panda;Milu Deer.They live in harmony with mankind for thousands of years.But with the development of the human beings and the spread of their activities,the number of the lovely animals are on the decrease sharply. 1.What’s the main idea of the text? The passage is mainly about_____________________ __________________________________________________ 答案: how to save the endangered animal—antelope 2.What’s the purpose of the passage? __________________________________________________ 答案: To introduce something about antelopes and call on us to protect them. 3.Read the text (P52-53) quickly,divide the text into three parts,then find out the main idea of each part. Part 1 (Para 1):__________________________________ Part 2 (Paras 2-3):______________________________ Part 3 (Paras 4-5):___________________________  答案: Part 1:Jiesang gave his life to save the Tibetan antelope. Part 2:The poachers shoot lots of antelopes because their wool can bring them huge profits.So the antelopes are in danger. Part 3:The Chinese government began to take action to protect the antelopes in the 1990s and the antelope population is on the increase. Ⅰ.Read the text (P52-53) carefully and choose the best answers. 1.In the first paragraph,the writer hints that________. A.only Jiesang Suonandajie was chasing those poachers at that time B.the poachers were killing the antelopes C.Jiesang Suonandajie died at last D.Jiesang Suonandajie also had a gun 答案: A 2.Which is wrong about the shawls made from the wool? A.The shawls made from the wool are very expensive. B.The shawls are known as “shahtoosh” or “king of wools”. C.The shawls are sold in South America and Europe. D.The shawls are made in India. 答案: C 3.Which is not the reason why the antelope population has slowly begun to grow again? A.The Govern
显示全部
相似文档