文档详情

2016-2017学年高中英语 Module 4 Carnival Section 1 Introduction Reading-Pre-reading课件 外研版必修5.ppt

发布:2017-03-06约3.98千字共16页下载文档
文本预览下载声明
Section Ⅰ Introduction Reading —Pre-reading Look at the pictures and answer some questions. 1.Can you name the following festivals? 答案: A.The Spring Festival B.The Lantern Festival C.Qingming D.The Dragon Boat Festival E.The Double Seventh Festival F.The Double Ninth Festival 2.There are many different festivals in the west.Some may date back to a long history.All of them stand for a certain cultural and religious background.Can you match the pictures with the following names of the festivals?Can you say which things you eat at the festivals? ①Carnival(  )    ②Easter(  ) ③Christmas(  ) ④Halloween(  ) ⑤Thanksgiving(  ) 答案: ①E ②C ③D ④B ⑤A 1.Read the passage quickly and choose the main idea. A.Different carnivals B.The origins of carnival C.Special food D.Carnival in Venice 答案: D 2.Read the text (P32-33) quickly and match the main ideas with the paragraphs. (1)Para 1  A.The origin and meaning of Carnival (2)Para 2 B.The problems Carnival caused when people in Venice (3)Para 3 C.The features of Carnival in Venice today (4)Para 4 D.The revival of Carnival (5)Para 5 E.People’s general impression of Carnival (6)Para 6 F.The laws about the use of masks 答案: (1)E;(2)A;(3)B;(4)F;(5)D;(6)C Ⅰ.Read the text (P32-33) carefully and choose the best answers. 1.How long did carnival last when it began in Venice? A.Forty days     B.One day C.Several weeks D.Two days 答案: B 2.Why did the government limit the wearing of masks? A.To make people know each other. B.To prevent crimes from happening. C.To stop people carrying firearms. D.To put them into prison. 答案: B 3.The writer in the text mainly tells us________. A.the history of masks B.the history of Carnival C.the magic of the mask D.the Carnival in the world 答案: C 4.What can we infer from the text? A.The key feature of carnival in Rio is different from that in Venice. B.In future,the tradition of wearing masks will disappear. C.Masks in Venice were banned for more than 300 years. D.In the late 1970s,students realised that c
显示全部
相似文档