中山大学新理5.0英语自主学习大厅第四册第五单元F套答案.doc
文本预览下载声明
中山大学新理5.0英语自主学习大厅第四册第五单元F套答案
B4U5-F
Part I Listening Comprehension ( 14 minutes )
Section A
Directions: In this section, you will hear ten statements. Numbers 1 to 6 are based on Text A while the rest are based on Text B. Each statement will be read ONLY ONCE. Listen carefully and decide whether each statement is true or false.
1.
A) T
B) F
Script: According to Text A, the author doesn’t think it’s not right to judge people by the first impression.
正确答案: B
2.
A) T
B) F
Script: Burton interested the author very much because he was always benign both in appearance and manner.
正确答案: B
3.
A) T
B) F
Script: Lenny, who was handsome, well-dressed and drank much, was popular among women.
正确答案: A
4.
A) T
B) F
Script: Burton was so generous that he never minded his losing money at bridge.
正确答案: B
5.
A) T
B) F
Script: Because Lenny, in a bad health, couldn’t handle the currents round the beacon, he was drowned at last.
正确答案: A
6.
A) T
B) F
Script: The author was taken aback because Burton did such a cruel thing with a kind appearance.
正确答案: A
7.
A) T
B) F
Script: According to Text B, when the poor Mike begged her, the author pretended to have no money to ignore his existence.
正确答案: A
8.
A) T
B) F
Script: Although she suffered from the pain in her leg, the author still smelt alcohol on Mike’s breath.
正确答案: B
9.
A) T
B) F
Script: Mike was so generous that he took out his only change for the author to take the bus.
正确答案: A
10.
A) T
B) F
Script: The author felt regretful for her prejudice against those beggars who were forced to beg.
正确答案: A
Section B
Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time
显示全部