2016-2017学年高中英语 Module 6 The World’s Cultural Heritage Section 3 Grammar课时作业 外研版选修7.doc
文本预览下载声明
Module 6 The World’s Cultural Heritage
Section Ⅲ Grammar
Ⅰ.连词填空
1.Sit________you like.
答案: wherever
2.________pure the water looks,I do not want to drink it.
答案: However/No matter how
3.Make a mark________you have a question.
答案: where
4.________he is not in the office,he must be out for lunch.
答案: If
5.________you believe it or not,it’s true.
答案: Whether
6.You may borrow the book______________you keep it clean.
答案: so long as
7.You can go swimming______________you don’t go too far away from the river bank.
答案: on condition that
8.________he was exhausted,he kept on working.
答案: Although/Though
9.Object________you may,I’ll go.
答案: as
10.We won’t be discouraged________________we fail ten times.
答案: even if/even though
11.Half an hour later,Lucy still couldn’t get a taxi________the bus had dropped her.
答案: where
12.You will never gain success________you are fully devoted to your work.
答案: unless
Ⅱ.句型转换
1.Though she is a pop star,she still needs to improve.
→________ ________ ________ ________ ________,she still needs to improve.
答案: Pop star as/though she is
2.Whatever you say,I’ll never change my mind.
→________ ________ ________ ________ ________,I’ll never change my mind.
答案: No matter what you say
3.We must camp in the place,where we can get water.
→We must camp________ ________ ________ ________ ________.
答案: where we can get water
4.No matter who you are,you must keep the law.
→________ ________ ________,you must keep the law.
答案: Whoever you are
5.It is important for teenagers to learn skills.
→________ ________ ______that teenagers ________ ________skills.
答案: It is important;should learn
6.People required that the earth should be protected well.
→________ ________ ________ ________the earth ________ ________ protected well.
答案: It is required that;should be
Ⅲ.完成句子
1.要求任何人不要在此抽烟。
______________________nobody__________here.
答案: It is required that;(should) smoke
2.重要的是募集足够的钱,为这个项目提供资金。
__________________enough money________________to fund the project.
答案: It i
显示全部