2016-2017学年高中英语 Module 3 Music Section 4 Other Parts of the Module课时作业 外研版必修2.doc
文本预览下载声明
Module 3 Music
Section Ⅳ Other Parts of the Module
Ⅰ.语法填空
1.You just make a(n)________of the topics that are discussed and the result of the discussion.
答案: note
2.It is not easy to solve such a________(complexity) issue left from the past.
答案: complex
3.Claude’s work had a major influence________generations of musicians.
答案: on
4.I felt very nervous________first time I made a speech in English.
答案: the
5.He looked at her with a________(mix) of amusement and happiness.
答案: mixture
6.Low cost meant that more people could afford________(buy) his product.
答案: to buy
7.The players________(select) from the whole country are expected to bring us honor in this summer game.
答案: selected
8.—Can you lend me some money?I happen not to have any with me now.
—________way.Why are you always borrowing money from me?
答案: No
9.—I hear John was badly injured in the accident.
—If________,let’s go and see him.
答案: so
10.I couldn’t believe that John and Mary who had fallen in love with each other at first sight split________last week.
答案: up
11.I usually write________important things I must remember,like meetings or doctor’s appointments.
答案: down
12.His parents were happy________what their son had done to solve the problem.
答案: with
13.When she said some students cheated in the exam,she wasn’t________(refer) to you.
答案: referring
14.I don’t find________possible to master a foreign language without much memory work.
答案: it
15.As we can see,the ice,when________(mix) with the liquid,will disappear gradually.
答案: mixed
Ⅱ.完成句子
1.我认为有必要和他谈一谈。
I think______________________have a talk with him.
答案: it (is) necessary to
2.这种游戏玩起来令人愉快。
This kind of game is____________________.
答案: pleasant to play
3.我们应当把每天的花费情况记录下来。
We should__________________everything we spend every day.
答案: make a note of
4.约翰和玛丽已经分道扬镳了,你知道吗?
Did you know that John and Mary have__________________?
答案: split up
5.现代影视影响了我们的穿戴风格。
Modern films and TV shows______________our dressing styles.
答案: have an influence on
Ⅲ.完形填空
Love c
显示全部