文档详情

2017届高三英语一轮复习 Unit 1 Festivals around the world练习 新人教版必修3.doc

发布:2017-05-19约1.34万字共8页下载文档
文本预览下载声明
Unit 1 Festivals around the world 阅读理解·组块专练——练速度 (限时:35分钟) Ⅰ.阅读理解 A (2017·湖北省七市州联考)Christmas Day is for eating, drinking, watching bad TV — and trying to cover up your embarrassment as you realize your husbands aunt Maud has spent her pension on your present while you bought her a set of Christmas cards. Present-buying can be a minefield: from how much to spend, to whether to risk surprising receivers with a gift they dont want, to knowing if you should buy your neighbor you only say hello to a little something. Here, FEMAIL has asked experts for their top tips on how to select present to_ensure_the_only_thing_thats_red_this_Christmas_is_Santa_Claus_nose. “If youve just started seeing someone you dont need to spend a fortune,” says dating advisor James Preece. “Its much better to impress them with your imagination by choosing a gift thats a little bit different. £20 is about the right amount, with a maximum of £50 if you can afford it.” “Or you dont even need to go that far”, says relationship expert and founder of BeLoveC, Helen Rice. “Plan to spend a romantic evening together or have a fun day out. Feel free to give the person youre dating something thoughtful, just dont spend a lot of money.” “If youre in a long-term relationship then your budget really reflects on your personal situation,” adds James. “You dont need to go crazy, but its a great opportunity to show you love and appreciate them.” “Its also best to buy a few cheaper presents rather than big one. Part of the fun is the mystery and unwrapping, so it will last longer if you give them several to enjoy.” 语篇解读:本文是一篇应用文。圣诞节是西方一个盛大的节日,此刻给亲朋好友送去圣诞祝福也是非常重要的一种庆祝方式。那么如何避免圣诞节送礼不当所产生的尴尬呢?一起来看看文章给我们的建议吧。 1.What is the purpose of the first paragraph in this article? A.To arrest the attention of readers. B.To criticize greed of mean couples. C.To describe traditional customs of Christmas Day. D.To express sympathies for embarrassed senior citizens. 解析:选A 推理判断题。根据第一段可知,在圣诞节那天,人们吃吃喝喝,看看没营养的电视剧——还要试图掩饰因送礼不当而产生的尴尬,如你
显示全部
相似文档